3 November 2010

Banania – The promised land – alegorie pe fata! 

De mult tot incerc sa evit sa vorbesc despre Banania si despre frumoasale specimene de primate evoluate care traiesc intr-insa. Banania este un taram foaaaarte indepartat! Snapshot: pana si primatele care au locuit acest taram inainte de formarea statelor si a tarilor....au evoluat pana la stadiul de „aproape oameni” pana au ajuns aici (nu stiu stiintific cum sa explic, dar cred ca va dati seama si asa ce vreau sa zic). Nu asta ar fi problema, ca este un taram foaaaarte indepartat, doar ca acele primate nu au mai evoluat deloc din acel vremuri preistorice in care s-au asezat pe acest taram. Multe dintre ele mai pot fi vazute si in ziua de astazi purtand rochii inflorate si copii la subtioara, iar masculii chinuindu-se sa citeasca „R-O-A-T-A” - pe iPhone normal.. )
Asadar, Romania era un taram virgin plin de primate fara creier, s-a trezit unul din popor: Traianis ii ziceau. Traianis asta nu ar fi ajuns niciodata la varsta de 52 de anisori daca inca traiam pe vremea spartanilor...va dati voi seama ca sunteti isteti!  Si Traianis asta era ceva de genul o corcodusa dupa 14 ani de banane. Toate primatele l-au ales pe el sa ii conduca deoarece, sustinea el si apropiatii sai, el ar fi descoperit roata, apa calda, painea feliata si capacele alea de la bere de le deschizi cu mana. El nu descoperise normal nimic, dar....nici nu stiti ce sunt primatele in stare sa faca pentru o corcodusa cruda dupa atata timp de banane!!! El ca si conducator nu era minunat. Nefiind mai evoluat decat masa primatelor de rand prefera sa se duca la ars furnici cu lupa decat sa se ingrijeasca de problemele tribului, dar cel putin avea toate femelele din sat! Cel mai mult o indragea pe una fudula foc si cu guler de cocosei la gat (cred ca tipa asta avea ceva cu cocoseii pentru ca ii stransese pe toti din sat la ea in CURte). Fetele lui Traianis erau mandre si inteligente precum doua lemne. Cea mai tanara fu facuta pe vremea cand tatal sau inca isi explora sexualitatea cu un tub de pasta de dinti si isi dorea sa ajunga sef de trib ca tata....dar pana atunci isi dorea sa ajunga umplatoare de carnati si pentru aceasta repeta cand avea ocazia (de cele mai multe ori noaptea) si isi antrenase buzulitele sa imbrace forma obiectului adulat. Cealalta fata era adoptata din popor.
Traianis si-a pus pe langa el numai eucariote care neavand creier, nu il foloseau deloc. Din cand in cand se mai bateau intre ele pentru ca Traianis asa le zicea. Dar marea majoritate a timpului nu faceau decat sa il puna intr-o lumina buna pe Traianis. Desi toti conducatorii tribului spuneau ca toate merg bine...recolta este bogata si vacile da lapte (se stieee!!! ) toate mergeau fix pe dos. Cand primatele din trib incepeau sa isi dea seama ca ceva este in neregula, Traianis mai arunca inca o eucariota sa fie sfartecata de celelalte. Viata era frumoasa in Banania....pana cand s-au trezit unii ca este ceva in neregula...asa ca l-au ales tot pe Traianis sa le conduca. Ce sa mai zic...Presupun ca din greseli ar trebui sa invete...dar deja lupta cu evolutia este pierduta pentru ei. Sunt condamnati sa se bucure pentru totdeauna de o prostie senina in timp ce un conducator care n-ar fi trecut CTC-ul spartan le conduce spre o mare mare groapa cu rahat precum un copil debil nesupravegheat ar conduce o masinuta de plastic pe o plita incinsa. Dar Banania va exista intotdeauna nu va faceti griji! Vor exista intotdeauna unii care vor razbi la suprafata rahatului calcand in picioare dreptul la viata al altora....si ei vor fi noii alesi ai tribului...care vor reinventa apa calda, painea feliata si capacele alea de bere de le deschizi cu mana...Primatele acelea vor ramane la acelasi stadiu...doar cum credeti voi ca vor reusi sa supravietuiasca viitorii lor conducatori? Cum vor respira ei daca nu vor avea pe ce sa calce???

Doamne ce bine ca acest taram nu exista cu adevarat! Pentru ca daca ar fi existat, chiar mi-ar fi parut rau pentru acei sarmani oameni...vreo 2 minute! Atata timp cat ti-o faci cu mana ta, se cheama masturbare si practic tu ti-ai dorit-o!!!

2 comments: